Monday, January 26, 2009

kenangan da jadik sejarah.

sume kenangan sudah menjadik sejarah sekarang.
sejarah tu boleh ke ulang balik?
kalau sejarah tu boleh return balik.
ade beberape bende aku nak ubah.
antaranya :

1) aku nak return blk saat bahagia aku ngan si die.
tanak degil2..tanak nakal..tanak saketkan ati die..
2) aku nak jadik pekerje terbaek tyme aku keje kat pizza hut dulu tuh.
3) nak stay jb jek..tanak pindah shah alam. nnt ari2 aku ley jumpe si dia cam dulu2.. lepak skrin beso..lepak kat pataya..lepak kat sayed..makan cocok kat dataran..tgk movie kat cs..g jenjalan memadu asmara kat danga sambil duduk minom air gelas beso kat danga sambil memperdengarkan live band yg nyanyi lagu belaian jiwa.
4) lepak ngan kawan2 kat jb..tgk bola kat sayed ngan aid n rejab.g mandi laut kat desaru

ohh terlalu banyak bende aku rhendu kann..tp apekan daya tu sume hanya tinggal sejarah.
cam lagu new boyz tu sejarah mungkin berulang ke?

5 comments:

reza! said...

Sejarah Mungkin Berulang

Sejauh mana mampu bertahan
Sampai bila harusku kenang
Setiap kali bertentangan
Tiada ketenangan

Cemburumu merantai hati
Meleburkan semangat diri
Bila aku kenangkan kemanisan lalu
Semua itu ku ketepikan

( korus )
Andaiku turut rasa hati
Telah jauh ku bawa diri
Tapi kemaafanku lahir dari hati... mengatasi
Sejarah mungkin berulang
Walau engkauku maafkan
Oh kekasih
Tapi mungkin hanya sementara
Keinsafan di hatimu

Berpanas hujan berembun
Tak pernah ku hiraukan
Asal dapat memenuhi
Segala keinginan hati

Ku bina istana cinta
Dihiasi lukisan rindu
Indahnya pada di luar
Tapi penuh kepalsuan
Bila ku tiada
Terbuktilah
Betapa aku pula di sisimu

( ulang korus )

Sejarah mungkin berulang


*amacam,kacip tak ngan jiwa ko??

c!k baBy said...

makk aii..

overnyer samapi send lyrix tu kat aku.

:D

mesti kau hafalkan lagu ni.
ye larr kau kan groupise new boyz!

hahhaha...

eJump said...

yg no 2 tu... mase dulu keje pizza hut jahat sgt ke?... mesti kuat memonteng nie...lolz...

epy said...

jgn tkot dgn ape yg berlaku..
matangkan diri....
segarkan minda...
luaskan pandangan ..
tingkatkan keupayaan tok terime seseowg tok sekurangyew mampu lupekan si die..
jgn lakukan kesilapan lg....
blja dari ksilapan....
key.....
semoge ape yg dikehendaki tercapai dan bersabar ngan ape yg berlaku...

c!k baBy said...

epy : thanx!