Monday, April 6, 2009

kanak-kanak ribena

pejam celik, pejam celik da nak 1 sem da aku bermaustautin kat uitm Penang ni.
cam-cam bende yang aku blaja..aku tgk..aku dgr..dan aku dapat kat cni.
perangai manusia, cara pemakaian, cara perbualan dialek negeri dan cara pergaulan seluanya aku dapat tgk kat cni.
besh gak blaja jaoh2 ni sebenarnye.
part 1 besh kot wlaupon kadang2 agak huru-hara gak laa kadang-kadang.
ye laa mane nak study, nak siapkan assgmnt, nak test, nak quiz, nak enjoy dan sebagainye.
kat cni aku da dapat tgk lagak seorang pompuan gedik, lagak seorang pemalas nak wat assgmnt,lagak seorang yang tak ley nak bg fully commitment dan sebagainye.
ey beb! ni baru part 1.
kau da tunjukkan perangai kau dan true colour diri kau yg sebenar.
caner laa kau nak survive lagik 2thn stgh lagik kat cni?
lantak kau laaa budak.
btw.
aku da mule sayang kot kat dak-dak claz aku ni except b&*%$%.
sori aku tak dapat mention akt cni sape.
hope next sem kiteorng ni sume still in one claz lagik.
insyallah.

sempat gak aku selitkan pix-pix aku ngan kanak-kanak ribena ni.

pix claz DH1A1/DH1A2
dari kiri (diri): linda, eija, wawa, fiqa, yati, tina, jaja, intan
dari kiri (duduk): cik baby, nazmi, faiz, naim, zenal, fifi, emma
takde dlm pix: biya, anis, siti

our fav lecturer yeay.
cheF aDy.
u r rox chef!
we luv u. hope next sem chef ajar klaz kiteorg lagik yek.
walaupon chef slalu ckp klaz kiteorg klaz 3suku.
chef ni slalu ckp aku ngan bieya kembar.
tah pape jek.
chef bahan terbaeek!

wit fifi ngan fiqa.
fiqa tu one of rumet and clazmate aku.
fiqa yang giler!
hahahaha :D
she from bintulu, sarawak laa dud.
tyme ni kiteorg jdik urusetia/ sukarelawan utk karnival JPNR.
penat!

wit aina ngan sheila.
dowang ni due-due rumet aku.
aina amek cos mechanical engineering.
sheila lak amek culinary art.
tyme ni kiteorg masok sukaneka utk karnival kolej baiduri.

edited by bieya.
pix ni tyme bbq dak-dak part 4 hotel mngmt yg organize.
byk kot mknan yg ade.
ermm..
tap yang tak besh nyer tyme ni aku kene simbah ngan air.
lencun aku!

wit the clazmate.
tyme br abes claz csc.
sementare tunggu lif bukak sempat berfotogedik dulu.
biase laa.
kami pantang nmpak hp yg ade kamera.
:D

moment kat dlm kitchen utk clz basic culinary.
menyempat jek nak bergambar.
dari kiri: yati, emma, tina, naim, jaja n ciK baBy

tyme ni kat dlm kitchen lagik.
task tyme ni beef/lamb.
ohh.. kenyang kot.
gua da reti masak beb skrg.
hahahah.

tyme ni claz english (BEL).
yeay. claz cancel beb tyme ni.
tu yang suke sakan jek masing.
siap bergambo segale.

btw.
byk lagik pix aku nak letak.
tapi mebi next post kot.
hee :D

p/s rhendu dak2 pre-comm jengka jugak!

2 comments:

pendi said...

lect kaw dah mcm aziz desa eh . hahaha

nuruz said...

wah!!! teringat bdk2 hotel ms stadie kt itm s.alam dlu.. kalau ade klas masak je, diorg mesti tapau bwk balik dorm.. sedapnye.. huhuuh..