Thursday, September 16, 2010

si penakot

kau boleh kawan dengan aku tapi tak boleh jatuh cinta dengan aku.
paham?


jika kau bertanya kenapa.
aku sudah menyediakan jawapan ini untuk kau.
sebab...
"aku takot untuk menerima org lain jatuh cinta dengan aku"
atau mungkin jawapan aku
sebab
"aku takot jikalau aku tidak berupaya memberi cinta aku sebagaimana kau bagi kat aku"

ye.
aku memang takut utk jatuh cinta.
jadi.
aku takut org lain jatuh cinta kat aku.
ermm.


tibe-tibe teringat si dia yg cakap aku penakot.
haha.
penakot sebab tgk citer resident evil ritu time kat jb.
utk kau yg ckp aku penakot tuh,
eyy, i tak takot taw cume i geli jek tgk zombie tuh.
hee.
aku taw kau akan bace coretan aku ni.
u know who u are rite.
jejaka berseluar koyak sikit di lutut, ber t-shirt kaler biru, bercontact lens dan berselipar hitam.
ehem ehem.
bukan BF baru tp kawan baru lah :)
no heart feeling antara kami berdua.
kan kan.
kau sekarang pon dah takde perasaan.
aku juga mungkin begitu.
thank bawak i jalan ritu walaupon sekejap jek kite dating.
moga dilain ketika kite bisa bertemu lagi ya.


p/s: terdengar lagu promise by matchbook romance.
teringat kat kawan tuh.
ermm.





2 comments:

Raymond Proto-Kissinger said...

yeah..no heart feeling lg..tp u kwan baik i.yeah,kwan terbaik.thanx beb.

c!k baBy said...

thnx dude!