Monday, January 5, 2009

i had a bad day.


pix ni capturing by me using webcam kat laptop fiqa. ermm..pix muke lepas nanges kot tyme ni.
honestly, harini aku terase ari aku malang sgt2.
bak kate shafiq baharin dulu kat headline maispes die,
JAUH DARI RUMAH..DITINGGALKAN CINTA
tu lar juga yang aku rase ketika ini
.


nape sume ni jadik kat aku?
aku ditinggalkan tanpa penjelasan.
aku termanggu seorang diri memikirkan ape yg telah terjadik sebenarnye.
ape sebab musabab bende ni sume jadik.
seriously.aku mmg tak ley terime kenyataan yg aku telah ditinggalkan oleh cinta.
mebi sebab utama aku takley terima kenyataan ni mungkin sebab aku tol2 ikhlas sayang kat die.
nape org ikhlas ni selalu di tinggalkan?

kowang ley imagine tak klw tyme kowang bangun2 tido jek kowang dapat msg yg bunyik nye camni
" jgn pk pasal saye lagik..takde salah pape pon..bye"
secara jujur dan rendah diri, aku mmg takley terima kenyataan yg org paling aku sayang ley antar msg camtu. aku takley terime.

aku hope dan akan teros berdoa yg kiteorg still dapat jadik couple cam dulu.
aku teramat syg sgt2
relationship itu.
aku sayang sgt2 insan yg bername md hafiz bin zainuddin tu.
:(

4 comments:

iyan said...

langit tak selalu nya cerah...
bersabar...

reza! said...

mungkin ada hikmah disebaliknya tu..

c!k meLLow said...

errmm..
yaa mebi.

i must be strong rite!

Jimbo said...

saya ada kawan, baru putus tunang. badan dia tuff suka bawak keta laju2. nak no tepon dia?