Thursday, December 18, 2008

result ohh result.

finally result kuar.
yeay..
mase nak bukak student portal tu, ohh bapak kecot perot aku ni.
ye ahh takot ahh if tak lulus ke ape ke.
mampos aku.
tapi alhamdullilah..
aku lulus.
lebey dari 2.5...
ni sekarang yang merisaukan aku penempatan u lak.
hampeh.
resultnye tak kuar2 lagik.
26hb disember ni da nak daftar masok da.
tapi result nyer tak kuar2 lagik.
hope2 dapat tempat yang aku inginkan.
ok lahh aku nak g hebahkan keserate alam result aku ni.
daa~

1 comment:

Cik Mira said...

haa amcam? smbung kat mane nnt? btw dlu uitm mane eh? n amek course ape?